Pesäpalloliitto onnittelee 20-vuotiasta Keravan pesistä

Pesäpalloliitto onnittelee 20-vuotiasta Keravan Pesistä

Pesäpallo lajina on tänä vuonna juhlinut 100-vuotista historiaansa. Juhlavuosi on aina hyvä tilaisuus kunnioittaa mennyttä ja samalla katsoa tulevaisuuteen niin koko lajin kuin seurankin osalta.

Keravan Pesis-juniorit juhlii 20-vuotista taivaltaan. Kerava on merkittävä osa pääkaupunkiseudun vahvaa pesäpallokulttuuria. Keravalaislähtöisiä pesäpalloilijoita on pelannut ja pelaa pesäpallon pääsarjoissa. Tämä osaltaan kertoo seuran toiminnan laajuudesta ja osaamisesta.

Pesäpalloliikkeessä korostetaan miesten ja naisten, tyttöjen ja poikien yhdenvertaista mahdollisuutta harrastaa ja toimia pesäpallon parissa. Naisten Superpesis on ylivoimaisesti suosituin naisten huippu-urheilusarja.

Kaikista junioripelaajista tyttöjen ja poikien osuus on lähes yhtä suuri. Jos pitkän aikavälin kehitys jatkuu, niin ensi kesänä tyttöjunioreiden määrä ylittää ensimmäisen kerran poikajunioreiden määrän. Keravan Pesis-juniorit on hyvä esimerkki tästä. Seurassa on panostettu ja panostetaan niin tyttöjen kuin poikien toimintaan.

Omakohtainen kokemus keravalaisesta pesäpallotyöstä on hyvin konkreettinen. Itse asun Vierumäessä ja Koivikon kentälle on matkaa nelisen kilometriä. Lähes poikkeuksetta, kun oman lapsen kanssa on käyty lyömässä palloa, kentällä on ollut käynnissä harjoitukset tai peli. Toiminnan laajuus on silminnähtävää.

Seuran tekevät aina ihmiset, jotka harrastavat, ohjaavat, valmentavat, tuomaroivat, leipovat perinteiset mokkapalat lasten pelin puffaan ja kaikki ne, jotka mahdollistavat taustalla lasten ja nuorten harrastamisen. Tämä on arjen työtä ja haluan liiton puolesta kiittää ja onnitella teitä kaikkia tästä arvokkaasta ja merkittävästä työstä nyt juhlapäivänä. Pesäpallon vahvuus ja elinvoima lähtee meistä kaikista.

Suomen Pesäpalloliitto ry

Vesa Rämet
Toiminnanjohtaja
                                                                

Samankaltaiset artikkelit