Puheenjohtajan syntymäpäivä tervehdys

Keravan Pesis-Juniorit ry, tuttavallisemmin KePe, on perustettu 4.12.2002 ja näin ollen seuramme juhlistaa tänään 4.12.2022 20-vuotissyntymäpäiväänsä.
Näillä ikävuosilla kuulumme Suomen pesisseurojen kentässä vielä nuorukaisten joukkoon,
mutta kuten kaikki nuoret olemme innokkaita kasvamaan ja kehittymään.
Seuramme jäsenmäärä on viime vuosina liikkunut n. 120 hengessä, mutta tulevalle kaudelle
tavoitteenamme on kasvaa erityisesti lisäämällä pelaajamäärää nuorimmissa joukkueissamme, F-junioreissa ja Pesiskoulussa.

Kuluneiden 20 vuoden aikana on seura kuitenkin jo ”miehistynyt” siinä määrin, että
olemme onnistuneet vakiinnuttamaan paikkamme Etelä-Suomen pesäpalloseurojen joukossa, mistä osoituksena vuosia tasaisesti jatkunut, säännönmukainen osallistumisemme etelän alueen aluesarjoihin F-junioreista aina aikuisten aluesarjoihin asti.
Edustusjoukkueemme, joka koostuu n. 90-prosenttisesti omista
kasvateistamme, puolestaan pelaa ensi kesänä jo toista kauttaan peräkkäin miesten maakuntasarjatasolla.

Ja tietenkin nuorena tärkeitä ovat myös kaverit.
KePelle tämä tarkoittaa aktiivista yhteistyötä alueen muiden seurojen, tulevalla kaudella erityisesti naapuriseuramme Kinnarin Pesis 2006:n kanssa.
Heidän kanssaan olemme muodostaneet yhteisjoukkueet, niin C-pojissa, kuin D-tytöissä, pystyäksemme tarjoamaan nuorille pelaajillemme parhaat mahdolliset kehitysmahdollisuudet ja urheilulliset haasteet.

Näillä eväillä ja pitämällä kiinni keravalaisesta periksiantamattomuudesta ja positiivisesta asenteesta uskon että myös seuraavat 20 vuotta tulevat olemaan KePelle kasvun ja menestyksen värittämiä.


Miikka Heiskanen, puheenjohtaja Keravan Pesis-Juniorit ry

Samankaltaiset artikkelit